Blog

Welkom op mijn blog,

Ik ben Marjolein, fotograaf en daarnaast multipotentialist - dit betekent dat ik meerdere passies heb en als ik me op1 ding zou moeten richten ik snel verveeld raak vandaar dat je op mijn blog meerdere onderwerpen voorbij ziet komen.

 

Naast fotograferen hou ik van (luxe)vakanties, lekker eten en wandelen met ons lieve hondje Rio maar ik hou ook van koken, schrijven, films en series kijken, ben ik graag alleen maar toch ook weer graag onder de mensen... 

 

Ik roep al mijn hele leven zodra ik op een ochtend wakker word en ik heb het niet meer naar mijn zin op mn werk dan zoek ik wat anders en dat is precies wat ik tot nu gedaan heb. Zo ben ik militair geweest en uitgezonden naar Kosovo maar heb ik ook een eigen schoonheidssalon gehad, ben ik assistent bedrijfsleider in een supermarkt geweest, klantenservice medewerken bij een grote vakantieaanbieder en management assistent bij een internationaal bedrijf.

Al deze jobs hebben me gebracht tot waar ik nu sta namelijk een gepassioneerde fotograaf die doet waar ze blij van wordt en dat is naar mijn mening het belangrijkste wat er is. Door mijn werkervaring in meerdere branches heb ik ruime kennis op meerdere gebieden wat me nu helpt als ondernemer.

- - - 

Ook al ben ik niet aan het werk mijn camera maakt altijd overuren en heb ik mijn camera niet mee dan heb ik gelukkig altijd nog mijn telefoon mee ;) en omdat ik voor mijn werk maar ook privé vaak op hele leuke plekken kom leek het me leuk om hier iets over te schrijven om andere te inspireren en gewoon omdat het weer iets is wat ik altijd al heb willen doen: een blog schrijven.

- - -

Ik wens je veel leesplezier en heb je leuke suggesties of een vakantie accommodatie waar je graag een blog over geschreven wilt hebben of iets anders stuur me vrijblijvend een berichtje en wie weet kom ik dan samen met mijn camera gezellig bij je langs.

- - -


↓ Hotspots, Blog & More↓Zoals hierboven al genoemd ben ik dol op lekker eten maar ook op koken en het ontwikkelen van nieuwe recepten en

het fotograferen ervan, dit doe ik vaak in de winter als het met de fotografie van vakantiewoningen wat rustiger is.

- - -

De recepten die ik maak zijn allemaal glutenvrij en lactosevrij.

- - -

Benieuwd naar de recepten neem dan een kijkje op mijn receptenpagina

 


Volg je me ook al op mijn socials, hier deel ik nog veel meer van mijn werk en "stories of my life" :)