Blog

Welkom op mijn blog,

De leukste en bijzondere overnachtingsplekken, gluten en lactosevrije restaurants in zowel binnen- als buitenland, mooie wandelingen met de hond en fotografie tips dat is wat je zoal terug zal vinden op mijn blog.

Ik ben Marjolein, interieurfotograaf en naast fotograferen houd ik van (luxe)vakanties, lekker eten en wandelen met ons lieve hondje Rio.

- - -

Ik roep al mijn hele leven zodra ik op een ochtend wakker word en ik heb het niet meer naar mijn zin op mn werk dan zoek ik wat anders en dat is precies wat ik tot nu gedaan heb. Zo ben ik militair geweest en uitgezonden naar Kosovo maar heb ik ook een eigen schoonheidssalon gehad, ben ik assistent bedrijfsleider in een supermarkt geweest, klantenservice medewerker bij een grote vakantieaanbieder en management assistent bij een internationaal bedrijf.

Al deze jobs hebben me gebracht tot waar ik nu sta namelijk een gepassioneerde fotograaf die doet waar ze blij van wordt en dat is naar mijn mening het belangrijkste wat er is. Door mijn werkervaring in meerdere branches heb ik ruime kennis op meerdere gebieden wat me nu helpt als ondernemer.

- - - 

Ik wens je veel leesplezier en heb je leuke suggesties of een vakantie accommodatie waar je graag een blog over geschreven wilt hebben of iets anders stuur me vrijblijvend een berichtje en wie weet kom ik dan samen met mijn camera gezellig bij je langs.

- - -


↓ Hotspots, Blog & More↓Zoals hierboven al genoemd ben ik dol op lekker eten maar ook op koken en het ontwikkelen van nieuwe recepten en

het fotograferen ervan, dit doe ik vaak in de winter als het met de fotografie van vakantiewoningen wat rustiger is.

- - -

De recepten die ik maak zijn allemaal glutenvrij en lactosevrij.

- - -

Benieuwd naar de recepten neem dan een kijkje op mijn receptenpagina

 


Volg je me ook al op mijn socials, hier deel ik nog veel meer van mijn werk en "stories of my life" :)