Ik geef jullie graag een kijkje in mijn keuken en deel hier de recepten die ik maak.

 

Mijn recepten zijn makkelijk te maken met weinig ingrediënten en ik kook het liefste met verse producten.

- - -

Ik maak graag gerechten die je van te voren al klaar kan maken, ideaal als je een druk leven hebt of net als in mijn geval waarin ik eind de middag weinig tot geen energie meer heb om een gezonde maaltijd op tafel te zetten hoef je het vaak alleen nog maar in de oven te schuiven of even af te bakken.

- - -

Mijn gerechten zijn glutenvrij en lactose arm en bevatten zo weinig mogelijk toegevoegde suikers maar maak ik gebruik van natuurlijke vervangers als stevia, honing of dadels.

- - - 

Ga hier naar de verschillende categorieën of scroll verder naar beneden voor alle recepten.

Ontbijt - Lunch - Diner - kleine gerechten en borrelhapjes - baksels en gezonde snacks

- - -

Heb je vragen of wil je samenwerken? Leuk vul  hier het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je.

- - -


↓ Alle Foodblog recepten↓


Gezonde Bananen split

Zondag is het Moederdag dus ik dacht ik maak wat makkelijk te maken ontbijtjes ter inspiratie en ik begin met deze gezonde variant van de bananen split en in plaats van bolletjes ijs gekozen voor magere kwark met vers fruit en zeg nou zelf dit ziet er toch heerlijk uit.

Lees meer »

Omelet met groene asperges

Groene asperges ik ben er gek op en normaal eet ik ze altijd met een gekookt ei en een kaas sausje erover maar vandaag eens als lunch in een omelet verwerkt en het was heerlijk.

Lees meer »

Carpaccio op een oud kaaskoekje

Bijna altijd als we uit eten gaan bestel ik wel carpaccio want ik ben er echt gek op en toen we overlaatst carpaccio kregen met een kaas kroketje (wat ik niet kon eten omdat er gluten in zit :( ) kwam dit idee om de carpaccio te serveren op een zelfgemaakt kaaskoekje, lekker en makkelijk te maken.

Lees meer »

Gevulde koolbladeren

Het is ondertussen geen geheim meer dat ik graag gezond maar wel makkelijk kook en dit is weer zo'n recept wat je makkelijk van te voren kan maken zodat je het alleen nog maar even hoeft op te warmen.

Lees meer »

Oude kaassalade

Om Kaasboerderij Schellach te helpen met het kaasoverschot heb ik een groot stuk oud brokkelkaas liggen en hoewel ik het heerlijk vind op een borrelplankje hou ik er ook van om er andere dingen mee te maken en deze oude kaassalade is heel makkelijk te maken maar echt super lekker op een boterham of op een schijfje komkommer.

Lees meer »

Verder ga ik graag op zoek naar verse streekproducten om de lekkerste gerechten mee te maken, naar restaurants waar je glutenvrij kan eten en de mooiste vakantie accomodaties met hond.

Neem hiervoor een kijkje op mijn blog Hotspots & More


Naast dat ik hier mijn recepten deel ben ik ook gastblogger bij Luukskitchen en zul je daar ook af en toe recepten van mij voorbij zien komen.

Neem ook eens kijkje op de website van Luukskitchen voor nog meer inspiratie