- Fotografie voor de verhuur of verkoop van uw (vakantie)woning - 

- - -

Staat jouw woning op een verhuursite maar blijven de boekingen uit? Of heb je net je woning opnieuw opgeknapt en kun je wel nieuwe (sfeer)beelden gebruiken voor op je website, social media of drukwerk?

Of heb jij een leuke B&B, boutique hotel of camping? Of wil je de woning misschien gaan verkopen?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op en dan kijken we samen wat ik voor je kan betekenen.

- - -

Vraag hier een vrijblijvende prijsopgave aan

- - -

Foto's zijn het online visitekaartje van jouw vakantie accommodatie en spelen vaak een doorslaggevende rol bij het huren of kopen van jouw (vakantie) woning.

Doordat er tegenwoordig online heel veel aanbod is, is het dus belangrijk om met goede foto's op te vallen waardoor de klant direct aangetrokken wordt om een boeking te maken.

- - -

Ik heb me de laatste jaren gespecialiseerd in het fotograferen van vakantiewoningen en ik maak ik regelmatig foto's voor onder andere Roompot vakanties, Ziltvakanties en Hello Zeeland.

 

Ik woon en werk veel in Zeeland maar ook vakantiewoningen in de rest van Nederland of het buitenland behoren tot de mogelijkheden.

- - -

Dus heb jij een vakantiewoning in binnen- of buitenland en wil je daar professionele foto's van laten stuur me een berichtje en je ontvangt vrijblijvend een prijsopgave.

 Een vakantiewoning fotograferen is enerzijds om de ruimtes goed te laten zien en anderzijds wil je de de sfeer vastleggen en het gevoel dat de woning uitstraalt.

- - -

Hoe ga ik hierbij te werk?

 • Overzichtsfoto

Van elke ruimte maak ik 1 of 2 overzichtsfoto's waarop de de gehele ruimte goed zichtbaar is. 

 • Detailfoto's

Detail foto's laten net die mooie details zien die op een overzichtsfoto vaak niet zichtbaar zijn of niet opvallen.

Dus die mooie balken in het plafond, die authentieke deurknoppen of de structuur van het beddengoed om maar wat voorbeelden te noemen. Dit is afhankelijk van de styling van de woning. 

 • Sfeerfoto's

Met sfeerfoto's wil je de sfeer vastleggen die juist jouw woning zo bijzonder maakt.

Dus dat knusse hoekje om lekker te zitten met een bak thee en een goed boek of de gedekte ontbijttafel maar ook het uitzicht wat je hebt van binnen naar buiten is altijd leuk om te zien op een foto. Of zit er een badkamer en suite ook dan is het mooi om hier een foto van te laten zien. 

  • Buiten foto's van de tuin of het balkon

  Natuurlijk kunnen de foto's van de tuin en/of balkon niet ontbreken. Ik zal dan ook van de voorkant en achterkant een foto maken en daarbij ook de tuin en eventueel ook hier weer wat sfeer en detailbeelden maken.

   

  Alle foto's worden nabewerkt via Wetransfer aangeleverd in hoge en /of webresolutie.  Voordat ik kom fotograferen stuur ik een checklist op en hier kun je op aangeven wat ik zeker niet mag vergeten op de foto te zetten en verder staan er tips in voor elke ruimte om deze optimaal te laten zien.

  Zo zijn jullie goed voorbereid en kan ik meteen aan de slag.

  - - -

  Maar vind je het fijner dat ik eerst even langs kom om samen de ruimtes door te nemen dan behoort dit ook zeker tot de mogelijkheden.

  - - -

  Dus heeft de woning een gezellig leeshoekje, mooie authentieke details, staat er bij aankomst altijd een boeket verse bloemen op tafel of die lekkere Rituals shampoo in de badkamer dan maak ik daar mooie detail en sfeerbeelden van. 

  Maar ook een gedekte tafel (als je bijvoorbeeld ontbijt aanbiedt) of een boodschappenpakket wat ze erbij kunnen boeken kan allemaal meegenomen worden tijdens de shoot.

  - - -

  Het is de bedoeling dat de gast of klant direct het gevoel krijgt dat ze hier hun vakantie willen vieren want dat is toch waar we allemaal naar uit kijken!


  Heb ik je interesse gewekt en wil je graag meer informatie of een shoot boeken wacht dan niet langer en neem contact met mij op.

  Heb je meerdere objecten of vaker een opdracht dan kunnen we daarvoor een vaste prijs per object voor afspreken. 

  - - -  Of volg me op instagram, hier deel ik mijn werk en een kijkje achter de camera :)