Ik geef jullie graag een kijkje in mijn keuken en deel hier de recepten die ik maak.

 

Mijn recepten zijn makkelijk te maken met weinig ingrediënten en ik kook het liefste met verse producten.

- - -

Ik maak graag gerechten die je van te voren al klaar kan maken, ideaal als je een druk leven hebt of net als in mijn geval waarin ik eind de middag weinig tot geen energie meer heb om een gezonde maaltijd op tafel te zetten hoef je het vaak alleen nog maar in de oven te schuiven of even af te bakken.

- - -

Mijn gerechten zijn glutenvrij en lactose arm en bevatten zo weinig mogelijk toegevoegde suikers maar maak ik gebruik van natuurlijke vervangers als stevia, honing of dadels.

- - - 

- - -

Heb je vragen of wil je samenwerken? Leuk vul  hier het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je.

- - -


↓ Alle Foodblog recepten↓


Luxe bananenbrood

Ik ben gek op bananen en heb er dan ook altijd wel liggen voor de snelle trek of voor bij het ontbijt maar soms blijven ze net iets te lang liggen en vind ik ze niet meer lekker om zo te eten dan worden ze soort van melig maar juist dan zijn ze perfect om te verwerken in een baksel.

Lees meer »

Glutenvrije ontbijtcake met blauwe bes

Heb weer een heerlijk recept voor een ontbijt cake. Ik heb al meerdere varianten waaronder het makkelijk te maken bananenbrood   , glutenvrije cake van havermeel met appel, Yoghurt cake met vers fruit, en ook deze keer weer gekozen voor havermeel maar dan in combinatie met amandelmeel geeft net een andere smaak en kan je zeggen deze wil je proeven.

Lees meer »

Langoustines uit de oven

Vandaag was ik weer in Vlissingen om verse vis bij de Visloods en mocht ik wat langoustines meenemen om een lekker recept mee te maken dus ben er meteen mee aan de slag gegaan.

Lees meer »

Gevulde courgette

Soms heb je van die dagen dat je totaal geen zin hebt om te koken maar wel gezond wil eten dus dan maak ik iets wat makkelijk te maken is.

Lees meer »

Gezonde kapsalon

Ik vind het heerlijk om zo af en toe eten te bestellen en thuis te laten bezorgen maar 9 van de 10 keer heb ik dan toch last van mijn maag of darmen dus kwam ik op het idee om zelf makkelijk en gezond comfortfood te maken zoals dit recept voor een gezonde kapsalon met frietjes uit de oven met olijfolie en kip en daarbij een zelfgemaakte knoflooksaus, oké niet helemaal gezond maar een lepel mayonaise moet kunnen ;)

Lees meer »

Overnight oats met zelfgemaakte pruimensaus

De zomer is qua eten toch wel echt mijn favoriete seizoen omdat het fruit dan vers en zoet is alleen 1 nadeel zodra het fruit van de boom of plant is bederft het ook heel snel en daarom wordt er jam van gemaakt om het langer te kunnen bewaren. 

Lees meer »

Zelfgemaakte huzarensalade met zeekraal

Met dit warme weer heb ik niet veel zin om uitgebreid te koken en hier gaat dan ook regelmatig de bbq aan maar om dan toch nog een beetje gezond te doen maak ik altijd zelf huzarensalade en deze keer heb ik er een handje zeekraal door gedaan wat een frisse maar zilte smaak aan de salade geeft.

Lees meer »

Verder ga ik graag op zoek naar verse streekproducten om de lekkerste gerechten mee te maken, naar restaurants waar je glutenvrij kan eten en de mooiste vakantie accomodaties met hond.

Neem hiervoor een kijkje op mijn blog Hotspots & More