Nacho's met brie, zongedroogde tomaten en olijven


Soms heb je gewoon zin in iets lekkers en dan is deze nacho schotel met brie, zongedroogde tomaten en olijven echt een aanrader.

 

Normaal maakte ik nacho's altijd met gehakt, tomaten en cheddar kaas maar op de een of andere manier was ik dat zo beu dus tijd om weer eens wat nieuws te proberen en ik zag dit lekkere recept voorbij komen op de website van Paulines Keuken en dit wilde ik gewoon maken.

En voor degene die zeggen dat ze altijd alles zelf verzinnen dat geloof ik niet want ook ik verzin niet alle recepten zelf maar haal mijn inspiratie van onder andere Pinterest en instagram en natuurlijk geef ik er altijd wel mijn eigen draai aan maar soms is een recept gewoon goed zoals het is.

 

Let op de echte nacho chips zijn van mais gemaakt en dus glutenvrij maar check altijd even op de verpakking of dit ook zo is, ik gebruik zelf altijd de nacho chips van Santa Maria.

Ik ga er verder geen heel verhaal van te maken want de foto's spreken denk ik wel voor zich, lees hieronder hoe je deze schotel maakt en geniet!


Ingrediënten

 • 150 gram Nacho chips 
 • 100 gr roombrie
 • 80 gr zongedroogde tomaten
 • 50 gr groene olijven 
 • 1 sjalotje 
 • takje platte peterselie
 • Olijfolie


Zo maak je het..

 • Verwarm de oven voor op 200gr
 • Vet een ovenschaal in met wat olijfolie 
 • Doe hier de nacho chips in
 • Snijd de olijven, zongedroogde tomaten en het sjalotje in fijn/in ringen en verdeel dit over de nacho chips
 • Snijd nu de brie in plakjes en verdeel het over de nacho's
 • Zet de de nacho ovenschaal ongeveer 5-8 minuten in de oven totdat de brie gesmolten is (baktijd afhankelijk van de oven)
 • Serveer de nacho's met wat fijngehakte platte peterselie

Eet smakelijk en geniet!!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.