1 op 1 workshop fotografie 

Vastgoed - Interieur - Vakantieaccommodaties


Wil je aan de slag als woningfotograaf en leren hoe je een vastgoedpresentatie maakt voor de makelaar voor plaatsing op Funda, of wil je leren hoe je een (of je eigen afgeronde) interieurproject vast moet leggen of hoe je een vakantieaccommodatie fotografeert of wellicht betere foto's leren maken voor je blog? 

Er zijn maar weinig aanbieders voor het leren fotograferen van vastgoed en interieur maar door mijn jarenlange ervaring, veel vallen en opstaan, weet ik inmiddels hoe je een woning of interieurproject het beste kunt fotograferen en hoe je daarvan je werk kan maken en een bedrijf opstart want naast fotograferen komt er nog een hoop kijken bij het runnen van een bedrijf. Denk aan het maken van je website, hoe kom je aan klanten, hoe zet je je boekhouding op etc..


Ik heb een succesvol fotografie bedrijf en werk momenteel samen met meerdere vaste opdrachtgevers en daarnaast fotografeer ik ook nog losse projecten zoals bijvoorbeeld vakantiewoningen van particulieren, interieurprojecten en heel af en toe nog een woning voor de makelaar.

 

Voor wie is deze workshop?

Deze workshop is voor zowel de beginnende als de gevorderde fotograaf en wordt volledig op jouw wensen afgestemd. 

Het is wel belangrijk om basiskennis te hebben van hoe een camera werkt en je weet wat de basisbegrippen zoals iso, sluitertijd en diafragma zijn en hoe deze in te stellen op jouw camera.

Zodra je hebt ingeschreven voor de workshop krijg je een korte vragenlijst die we vooraf aan de workshop doornemen in een call van 20 minuten zodat we al een goed beeld hebben van de punten waar jij tegenaan loopt en waar we de focus op gaan leggen.

Tijdens de workshop is er natuurlijk ook nog voldoende gelegenheid voor vragen die spontaan opkomen en ook vertel ik je al mijn tips & tricks waar ik tegenaan liep, dit is wel zo makkelijk dan hoef jij niet de fouten te maken die ik zelf maakte toen ik net startte als fotograaf ;)

 

Wat wordt er behandeld?

De workshop wordt volledig afgestemd op jouw wensen en vragen en dit kan dus van alles zijn van de basistheorie tot hoe je aan klanten komt.

Een kleine greep uit de verschillende onderwerpen die we kunnen behandelen zijn: uitleg over de basis instellingen en theorie, fotograferen met tegenlicht, bracketing, hdr, standpunten en composities voor overzichtsfoto's en sfeer en detailbeelden, workflow, doorkijkjes, gebruik polarisatiefilter, nabewerken in Lightroom, fotostyling maar ook hoe kom je aan klanten, tariefbepaling, website etc... 

We gaan deze onderwerpen meteen in de praktijk uitvoeren en toepassen het is dus een praktische workshop waarbij we meteen de theorie in de praktijk brengen.

Bonus:

  • Na de workshop krijg je nog een handig spiekbriefje mee wat je in je tas kan stoppen en makkelijk mee kan nemen voor als je het even niet meer weet.
  • 5 foto's gemaakt tijdens de workshop zal ik achteraf nog van leerzame feedback voorzien

 

Wat neem je mee?

  • Systeem- of spiegelreflexcamera + gebruiksaanwijzing
  • Objectieven 
  • Indien in bezit een circulair polarisatie filter
  • Statief
  • Laptop of stickje met eerder gemaakt werk om dit door te nemen.

 


Wil je weten welke apparatuur ik gebruik en wat er in mijn tas zit lees dan mijn blog 


Wat is mijn investering?

De workshop is bij mij thuis* en duurt 3 uur.

(van 9:30 - 12:30 uur of van 14:00 - 17:00 uur)

 

De kosten bedragen € 435,- (excl btw.)

Dit is natuurlijk incl koffie en/of thee en iets lekkers ;)

*Het is ook mogelijk om een workshop op locatie te geven.  

Heb jij bijvoorbeeld een interieurwinkel of een keukenzaak en wil je 1 op 1 of met het personeel de workshop volgen of heb je een andere toffe locatie op het oog geef dit dan zeker aan dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 


Heb je nog een vraag of wil je meer informatie of wil je al meteen boeken? 

 

De workshop vind bij mij thuis plaats hieronder een kleine sfeerimpressie van ons huis :)