Ik geef jullie graag een kijkje in mijn keuken en deel hier de recepten die ik maak.

 

Mijn recepten zijn makkelijk te maken met weinig ingrediënten en ik kook het liefste met verse producten.

- - -

Ik maak graag gerechten die je van te voren al klaar kan maken, ideaal als je een druk leven hebt of net als in mijn geval waarin ik eind de middag weinig tot geen energie meer heb om een gezonde maaltijd op tafel te zetten hoef je het vaak alleen nog maar in de oven te schuiven of even af te bakken.

- - -

Mijn gerechten zijn glutenvrij en lactose arm en bevatten zo weinig mogelijk toegevoegde suikers maar maak ik gebruik van natuurlijke vervangers als stevia, honing of dadels.

- - - 

Ga hier naar de verschillende categorieën of scroll verder naar beneden voor alle recepten.

Ontbijt - Lunch - Diner - kleine gerechten en borrelhapjes - baksels en gezonde snacks

- - -

Heb je vragen of wil je samenwerken? Leuk vul  hier het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je.

- - -


↓ Alle Foodblog recepten↓


In de pan gebakken overnight oats

Overlaatst deelde ik een recept met overnight oats en baked oats. Beide vind ik super lekker alleen vind ik de wachttijd bij de baked oats best lang dus heb ik een variant uitgeprobeerd waarbij je de overnight oats bakt en dus toch een warm ontbijt hebt wat binnen 5 minuten klaar is.

Lees meer »

Overnight Oats

Voor degene die me al een tijdje volgen op social media is het geen geheim meer dat ik helemaal gek ben op overnight oats en dan het liefst de appeltaart variant want wie wil er nou niet ontbijten met appeltaart ;)

Lees meer »

Ovenschotel met kabeljauw

Eet jij graag vis? Dan is deze ovenschotel echt een aanrader om eens te maken. niet alleen omdat deze makkelijk te maken is maar vooral omdat het eten van vis super gezond en ook nog eens lekker is.

Lees meer »

Verder ga ik graag op zoek naar verse streekproducten om de lekkerste gerechten mee te maken, naar restaurants waar je glutenvrij kan eten en de mooiste vakantie accomodaties met hond.

Neem hiervoor een kijkje op mijn blog Hotspots & More


Naast dat ik hier mijn recepten deel ben ik ook gastblogger bij Luukskitchen en zul je daar ook af en toe recepten van mij voorbij zien komen.

Neem ook eens kijkje op de website van Luukskitchen voor nog meer inspiratie