De lekkerste ontbijt receptenOvernight oats aardbei

Wie mij volgt op Instagram weet dat ik gek ben van overnight oats en vers fruit en daarnaast hou van makkelijk te maken ontbijtjes en dit is er weer zo een die je de avond van te voren al maakt en in de ochtend alleen maar uit de koelkast hoeft te pakken, wat vers fruit en granola erover een klaar.

Lees meer »

Gezonde Bananen split

Zondag is het Moederdag dus ik dacht ik maak wat makkelijk te maken ontbijtjes ter inspiratie en ik begin met deze gezonde variant van de bananen split en in plaats van bolletjes ijs gekozen voor magere kwark met vers fruit en zeg nou zelf dit ziet er toch heerlijk uit.

Lees meer »

In de pan gebakken overnight oats

Overlaatst deelde ik een recept met overnight oats en baked oats. Beide vind ik super lekker alleen vind ik de wachttijd bij de baked oats best lang dus heb ik een variant uitgeprobeerd waarbij je de overnight oats bakt en dus toch een warm ontbijt hebt wat binnen 5 minuten klaar is.

Lees meer »

Overnight Oats

Voor degene die me al een tijdje volgen op social media is het geen geheim meer dat ik helemaal gek ben op overnight oats en dan het liefst de appeltaart variant want wie wil er nou niet ontbijten met appeltaart ;)

Lees meer »