Algemene voorwaarden workshop

Toepasselijkheid algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke overeenkomst die je met ByMarjolein afsluit.

Voordat je je opgeeft voor een workshop is het belangrijk om deze goed door te lezen. Door je aan te melden geef je aan met deze algemene voorwaarden akkoord te gaan.

 

1. Toepasselijkheid

1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van opdrachtgevers of deelnemers voor wat betreft de trainingen en workshops gegeven door ByMarjolein

1.2 Een overeenkomst met betrekking tot het volgen van een workshop of training komt tot stand door het indienen van het aanvraagformulier en het betalen van de factuur. Je ontvangt dan direct een bevestigingsmail met factuur wat dient als bewijs van inschrijving.

 

2. Inschrijvingen

2.1 Alle workshops en trainingen worden gehouden onder voorbehoud van voldoende inschrijvingen.

2.2 Marjolein Albregtse behoudt zich het recht voor waar nodig de locatie te wijzigen

2.3 Na inschrijving ontvang je een email met de factuur die de inschrijving definitief maakt. 

2.4 Per workshop zijn er slechts een bepaald aantal plekken beschikbaar. Het aantal ligt tussen de 8 en 12 deelnemers per workshop. Zodra een workshop vol zit kun je online geen ticket meer aanschaffen. 

2.5 Als een workshop vol zit kun je mij mailen op je op te geven voor de reservelijst. Graag vermelding van volledige naam, telefoonnummer en e-mailadres en mocht er dan een plek vrijkomen neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

2.6 Door een ticket te kopen verklaar je akkoord te gaan met deze algemene voorwaarden

 

3. Afmelden deelnemer

3.1 Zodra je ticket betaald is is je inschrijving definitief en kun je niet meer kosteloos afmelden.

3.2 Afmelden voor een workshop:

Bij afmelding tot 1 maand (30 dagen) voor aanvang krijg je het bedrag terug maar reken ik €25,- administratie kosten

Bij annulering tussen 30 tot 14 dagen voor aanvang van de startdatum wordt 50% van het deelname bedrag in rekening gebracht en wordt de andere helft teruggestort.

Bij annulering vanaf 14 dagen vóór aanvang van de startdatum wordt 100% van het deelname geld in rekening gebracht. Bij het niet verschijnen tijdens de workshop wordt ook geen geld teruggeboekt.

3.4 Mocht je toch zelf niet kunnen dan mag je zelf voor vervanging zorgen. Het ticket is overdraagbaar maar meld dit wel van te voren.

 

4. Annulering door ByMarjolein

4.1 ByMarjolein is gerechtigd bij onvoldoende deelnemers de aangeboden workshop te annuleren. Mocht een workshop geen doorgang vinden of worden uitgesteld, dan ontvang je daarvan uiterlijk 5 dagen voor aanvang bericht.

4.2 ByMarjolein is gerechtigd tot uiterlijk 1 week voor aanvang van de workshop de datum van de workshop te wijzigen. Je wordt hiervan per email op de hoogte gesteld en je hebt dan de mogelijkheid de workshop kosteloos te verplaatsen of te annuleren.

4.3 ByMarjolein is gerechtigd bij ziekte de workshop te annuleren of te verplaatsen en natuurlijk wordt het geld dan terug gestort of mag je kosteloos verplaatsen

4.4 De workshop vindt alleen plaats mits er minimaal 4 deelnemers zijn. Bij minder deelnemers kan de workshop niet doorgaan.

 

5. Betaling

5.1 Bij aanschaf van het ticket dien je meteen via ideal te betalen

 

6. Klachten

6.1 Heb je een klacht over een workshop neem dan contact op met ByMarjolein en ik zal mijn best doen om je daarbij van dienst te zijn en het probleem proberen op te lossen.

 

7. Aansprakelijkheid

7.1 ByMarjolein aanvaardt geen aansprakelijkheid voor persoonlijk letsel of schade aan eigendommen van de deelnemers, noch enige aansprakelijkheid als gevolg van gebeurtenissen tijdens de workshop

7.2 De cursist is ook zelf aansprakelijk voor vernieling etc op de locatie hiervoor aanvaardt ByMarjolein geen aansprakelijkheid.

 

8. Geheimhouding

8.1 Al het cursus materiaal en de aanvullende documentatie zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gekopieerd, gereproduceerd of anderszins worden vermenigvuldigd en/of openbaar worden gemaakt.

 

9. Overig

9.1 ByMarjolein behoudt zich altijd het recht om de workshop inhoudelijk te veranderen en/of prijzen te wijzigen.

9.2 Parkeerkosten of andere gemaakte kosten (bijv reis en verblijfkosten) zijn op rekening van de deelnemer

9.3 Als een deelnemer hinder veroorzaakt voor of tijdens een workshop dan hebben wij het recht om deze persoon te weigeren of te verwijderen uit de workshop en te weigeren voor eventuele andere workshops. De deelnemer krijgt het geld niet terug.