Overnight oats aardbeiWie mij volgt op Instagram weet dat ik gek ben van overnight oats en vers fruit en daarnaast hou van makkelijk te maken ontbijtjes en dit is er weer zo een die je de avond van te voren al maakt en in de ochtend alleen maar uit de koelkast hoeft te pakken, wat vers fruit en granola erover een klaar.

 

Omdat ik lactosevrij moet eten en gewone yoghurt niet zo lekker vind maak ik tegenwoordig zelf mijn yoghurt met smaakje en in dit geval met aardbei en dat is lekker lees snel verder hoe ik dit makkelijke ontbijt maak...Ingredienten

Voor 1 persoon 

 • 125 ml (lactosevrije) yoghurt 
 • 2 eetlepels chaizaad
 • 2 eetlepels (glutenvrije) havermout
 • 6 aardbeien 

Om te garneren:

 • 4 aardbeieen
 • 1 el blauwe bessen
 • 1 el granola 
 • 1 tl honing voor de zoetekauwen zoals ik ;)

Zo maak je het

 • Was de aardbeien en verwijder de kroontjes 
 • doe de yoghurt met de 6 aardbeien in een schaaltje en blender dit met de staafmixer of als je die niet hebt prak de aardbeien met een vork fijn
 • roer de chiazaadjes en het havermout door de aardbeien yoghurt en zet dit afgedekt een nachtje in de koelkast

Na een nachtje slapen...Goede morgen....

 • Pak de overnight oats uit de koelkast en garneer met wat verse aardbeien en blauwe bessen, granola en honing

- - -

Eet smakelijk 

- - -

Tip: strooi er nog een eetlepel cacao nibs over voor je dagelijkse chocolade behoefte :)Heb je de overtocht oats gemaakt laat me weten wat je er van vond door me te taggen op insta of Facebook 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.