Over mij

Eindelijk mijn eerste blog en hoe leuk is het dan om mezelf gelijk aan jullie voor te stellen......

 

Wie ben ik.....

Vele van jullie zullen mij kennen van mijn hobbyfotografie account @Bymarjolein op Instagram waar ik voornamelijk mijn foto's deel van de natuur. Deze foto's maak ik tijdens de vele wandelingen met ons hondje Rio.

Maar voor degene die mij nog niet kennen ik ben dus Marjolein, 40 jaar en woon samen met mijn vriend Ivo, zoon Youri, kooikerhondje Rio en kat Puk in een klein dorpje naast Goes in het mooie Zeeland.

 

Ik ben geboren en getogen in het mooie Colijnsplaat aan de voet van de Zeelandbrug.

Ik ben dus een echte Zeeuwse en mijn dag is niet compleet als ik de zee niet heb gezien. 

3 jaar geleden ben ik afgekeurd vanwege een chronische ziekte maar om toch bezig te blijven met een hobby heb ik voor kerst mijn eerste "echte" camera gekregen en sindsdien gaat deze bijna elke wandeling mee. 

Ik heb verschillende cursussen gevolgd om mijn camera goed te leren kennen en om mijn fotografie te blijven ontwikkelen.

Ik fotografeer alles wat ik mooi vind en tegen kom op mijn pad tijdens onze vele wandelingen langs de Oosterschelde of door de polders. Deze foto's ben ik gaan delen op mijn Instagram account @bymarjolein en hierdoor heb ik heel veel leuke collega hobbyfotografen leren kennen wat me echt heel veel positiefs heeft gebracht.

 

Maar ja toen ging het toch weer kriebelen..... via Instagram volgde ik al langere tijd meerdere interieur en vastgoed fotografen maar dit is toch echt weer een vak apart en ik wist niet hoe daarmee te gaan beginnen. Want als ik een foto maakte van mijn interieur was het of te donker of te licht en dan die ramen... dus besloten om in mei de cursus vastgoedfotografie te gaan volgen en deze ondertussen met goed resultaat afgerond en gelijk daarna nog 2 cursussen interieurfotografie gevolgd. Ik mag me nu dus officieel gecertificeerd vastgoed en interieur fotograaf noemen :)

Ik ben vooral trots dat ik op dit punt ben gekomen en heb al meerdere woningen mogen fotograferen en dat was zooo gaaf dus ik heb de goede keuze gemaakt en ga vol goede moed aan de slag.

 

Ik wil me voornamelijk gaan richten op het fotograferen van vakantiewoningen en zakelijke fotografie dus bedrijfsreportages en zakelijke profielfoto's.

(chalet, appartement, woning, stacaravan, hotel, B&B, camping etc..)

 

Waarom vakantie accommodaties??

Ik vind het leuk om de sfeer vast te leggen die een vakantie woning juist zo bijzonder maakt en waardoor de klant aangetrokken wordt om te boeken. Er zijn tegenwoordig zoveel online aanbieders en als je een vakantie zoekt zie je door de bomen het bos niet meer en kijk je het eerste naar de foto's op de vele websites en deze geven dan toch vaak  de doorslag om een woning wel of niet te boeken.

Maar ik sta ook open om foto's te maken voor een makelaar voor de verkoop van een woning.

 

Beeldbank en zakelijke fotografie

Daarnaast wil ik me ook richten op beeldbank en zakelijke fotografie in de breedste zin van het woord. Dus wil jij je bedrijf op een unieke wijze vast laten leggen of jouw product of showroom?

We leggen samen een beeldbank aan zodat je altijd unieke en professionele foto's hebt om te gebruiken voor je drukwerk, website en social media en je je hiermee kan onderscheiden van de concurrent.

En of dit nou een restaurant, B&B of bouwbedrijf is elk bedrijf is uniek en ik wil je daar graag bij helpen om dit samen op jouw manier vast te leggen. 

 

En last but not least....

Ik wil graag mijn kennis overbrengen door middel van een online cursus en verschillende challenges maar hier later meer over..

Hoe dit verder allemaal vorm krijgt zal de komende tijd uitwijzen voor nu ga ik lekker aan de slag met de voorbereidingen en zal vanaf 11 januari officieel van start gaan.

Ik heb er in ieder geval heel veel zin in!!

Daarnaast blijf ik natuurlijk als hobby mooie plaatjes schieten van de natuur en onze avonturen en deze zijn te zien op mijn hobby instagram account @bymarjolein.

 

Liefs Marjolein

 

Ps.....ken je of ben je iemand met een (vakantie)woning of een mooi, bijzonder interieur of een leuk bedrijf wat wel wat foto's kan gebruiken... je weet me nu te vinden :) 

 
Reactie plaatsen

Reacties

Kirsten
3 jaar geleden

Hele toffe website Marjolein!! Heel veel succes en plezier met je bedrijf!

Janny
3 jaar geleden

Super mooi heel veel succes met alles

Jolanda de Leeuw
3 jaar geleden

Super gedaan Marjolein! Heel veel succes en vooral veel plezier met je bedrijf

Boukje
3 jaar geleden

Leuk zeg, veel succes en plezier!

Angel
3 jaar geleden

Wauw Marjolein. Petje af voor jou. Prachtig beeld leg je vast en een mooie website gebouwd. Heel veel succes! Liefs, Angel (my.Journey)