De lekkerste ontbijt receptenIk ben niet echt een ochtendmens en tot een paar jaar geleden sloeg ik het ontbijt altijd over maar eigenlijk is het 1 van de belangrijkste maaltijden op een dag maar het moet me niet teveel moeite kosten en het liefst helemaal geen ;)

Mijn absolute favoriet is de overnight oats omdat je deze de avond ervoor al klaar maakt en het dus in de ochtend zo uit de koelkast kan pakken, wat vers fruit erover en klaar hoe makkelijk is dat.

Maar in de weekenden als ik meer tijd heb kies ik vaak voor de ontbijt pannenkoekjes met havermeel en vers fruit of gebakken appeltjes en soms bak ik een bananenbrood of ontbijt cake waar je dan ook meerdere ochtenden van kan eten...kortom je vindt hier gezonde en lekkere ontbijtjes die makkelijk te maken zijn.


Glutenvrije ontbijtcake met blauwe bes

Heb weer een heerlijk recept voor een ontbijt cake. Ik heb al meerdere varianten waaronder het makkelijk te maken bananenbrood   , glutenvrije cake van havermeel met appel, Yoghurt cake met vers fruit, en ook deze keer weer gekozen voor havermeel maar dan in combinatie met amandelmeel geeft net een andere smaak en kan je zeggen deze wil je proeven.

Lees meer »

Overnight oats met zelfgemaakte pruimensaus

De zomer is qua eten toch wel echt mijn favoriete seizoen omdat het fruit dan vers en zoet is alleen 1 nadeel zodra het fruit van de boom of plant is bederft het ook heel snel en daarom wordt er jam van gemaakt om het langer te kunnen bewaren. 

Lees meer »

Overnight oats aardbei

Wie mij volgt op Instagram weet dat ik gek ben van overnight oats en vers fruit en daarnaast hou van makkelijk te maken ontbijtjes en dit is er weer zo een die je de avond van te voren al maakt en in de ochtend alleen maar uit de koelkast hoeft te pakken, wat vers fruit en granola erover een klaar.

Lees meer »

Gezonde Bananen split

Zondag is het Moederdag dus ik dacht ik maak wat makkelijk te maken ontbijtjes ter inspiratie en ik begin met deze gezonde variant van de bananen split en in plaats van bolletjes ijs gekozen voor magere kwark met vers fruit en zeg nou zelf dit ziet er toch heerlijk uit.

Lees meer »