Warme gerechten en dinerGevulde courgette

Soms heb je van die dagen dat je totaal geen zin hebt om te koken maar wel gezond wil eten dus dan maak ik iets wat makkelijk te maken is.

Lees meer »

Gezonde kapsalon

Ik vind het heerlijk om zo af en toe eten te bestellen en thuis te laten bezorgen maar 9 van de 10 keer heb ik dan toch last van mijn maag of darmen dus kwam ik op het idee om zelf makkelijk en gezond comfortfood te maken zoals dit recept voor een gezonde kapsalon met frietjes uit de oven met olijfolie en kip en daarbij een zelfgemaakte knoflooksaus, oké niet helemaal gezond maar een lepel mayonaise moet kunnen ;)

Lees meer »

Gevulde koolbladeren

Het is ondertussen geen geheim meer dat ik graag gezond maar wel makkelijk kook en dit is weer zo'n recept wat je makkelijk van te voren kan maken zodat je het alleen nog maar even hoeft op te warmen.

Lees meer »

Ovenschotel met kabeljauw

Eet jij graag vis? Dan is deze ovenschotel echt een aanrader om eens te maken. niet alleen omdat deze makkelijk te maken is maar vooral omdat het eten van vis super gezond en ook nog eens lekker is.

Lees meer »

Wat je allemaal kan maken van 1 pompoen....

Vaak is 1 pompoen teveel om een gerecht te maken. Je kan deze aangesneden nog een week bewaren in de koelkast maar je kan er natuurlijk ook nog andere lekkere dingen mee maken zonder dat je de smaak beu raakt want door te combineren met andere smaken en texturen krijgt de pompoen telkens weer een andere twist.

Lees meer »